Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου είχε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή στην Αθήνα.

Συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου, τις συνθήκες διαβίωσης και παραμονής των φιλοξενουμένων, καθώς και τα προβλήματα και τις προκλήσεις των εργαζομένων, με φόντο την ιδιαιτερότητα της περιόδου της πανδημίας.

Η κυρία Μιχαηλίδου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου και των Παραρτημάτων του, εστίασε στις καινοτομίες και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από το Δ.Σ. και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα επισκεφτεί το Κέντρο δια ζώσης.

Από την πλευρά της, η κυρία Τζαμπαζλή ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της σε όλα τα θέματα που προκύπτουν και τη διαβεβαίωσε πως το προσωπικό του Κέντρου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει στο συνάνθρωπο και ειδικά τους μικρούς και μεγάλους φιλοξενούμενους των δομών.

Προηγούμενο άρθρο6 καινούργιοι σύγχρονοι σταθμοί μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΟμόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για την παραχώρηση του 1ου ορόφου της Lord στο ΙΜΕΤ, για τη στέγαση του Κέντρου Αριστείας