Για κλείσιμο γυμναστηρίων, ολοένα και αυξανόμενα κόστη λειτουργίας και για μηδαμινή ενίσχυση από το κράτος έκαναν λόγο σήμερα το μεσημέρι γυμναστηριούχοι του Έβρου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης για να διαμαρτυρηθούν.

«Άλλη μια σεζόν είναι χαμένη για εμάς, δε μας ευνοεί η καλοκαιρινή σεζόν. Αναμένουμε γρήγορες αποφάσεις από τους “σοφούς” – η κατάστασή μας γίνεται συνεχώς πιο δύσκολη. Δεχόμαστε μεγάλη οικονομική πίεση και έχουμε μικρή στήριξη από το κράτος» δήλωσε ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Ορεστιάδα, Κωνσταντίνος Μαναρίδης.

Α-Δ: Κ. Μαναρίδης, Κ. Δαντής, Μ. Γκαϊτατζή
«Από την περασμένη καραντίνα, τρία καταστήματα στην επαρχία ανακοίνωσαν ότι δε θα ανοίξουν – σε αυτή την περίοδο γνωρίζω κάποιους συναδέλφους που δε θα ανοίξουν» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μας έχουν παραμελημένους, βιώνουμε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι στην επαγγελματική μας καριέρα» σημείωσε ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, Τάσος Δαντής.

«Είμαστε ο κλάδος που έχει ενισχυθεί το λιγότερο – τα έξοδά μας συνεχίζουν κανονικά, τα δημοτικά τέλη “τρέχουν”. Ο κόσμος απομακρύνεται σιγά-σιγά από τον κλάδο μας και θα είναι δυσκολότερο να επανέλθουμε» επεσήμανε με τη σειρά της η ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στις Φέρες, Μαρία Γκαϊτατζή.

Πηγή:www.evros24.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει σήμερα διαδικτυακά η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΤα Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΑΜΘ, δημιούργησαν λαμπάδες και άλλες κατασκευές