%ce%be%ce%ba%ce%b7

Συνεδρίασε το Σάββατο το διοικητικό συμβούλιο της «Εργοανάπτυξη Α.Ε.», στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν οι όροι της νέας διακήρυξης για την εξεύρεση επενδυτή για τα Λουτρά Ελευθερών, έπειτα από τον
πρώτο διαγωνισμό, ο οποίος κηρύχθηκε άγονος. Η νέα διακήρυξη θα δημοσιευτεί εντός των επόμενων ημερών και είναι δεδομένο ότι και πάλι θα υπάρξει ενδιαφερόμενος επενδυτής.

 

Από κει και πέρα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δ.σ. της «Εργοανάπτυξη Α.Ε.» εγκρίθηκε το αίτημα κινηματογραφικής εταιρείας από την Αθήνα, η οποία ετοιμάζει ένα βίντεο με όλους τους γνωστούς λουτρότοπους της περιοχής.

 

Στη διάρκεια του θα ξεδιπλωθεί το μεγαλείο της φύσης και οι ομορφιές της περιοχής των Λουτρών Ελευθερών (σ.σ. κι όχι φυσικά οι βανδαλισμοί στα κτήρια).

 

Το κινηματογραφικό συνεργείο θα βρίσκεται στην Καβάλα στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου και στόχος της «Εργοανάπτυξη Α.Ε.», αλλά και της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω αυτού του ντοκιμαντέρ είναι να αναδειχθούν όλες οι ομορφιές της περιοχής (φύση, νερά, αλλά και οι κοντινές παραλίες), που θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημιστούν και τα Λουτρά Ελευθερών, αλλά και η Π.Ε. Καβάλας κατ’ επέκταση.

 

 

Δ.Μ.

Προηγούμενο άρθρο20χρονη καθοδηγούσε ένα 15χρονο ανήλικο πώς να κλέβει
Επόμενο άρθροΣχέδια αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων συζητήθηκαν χθες στην Θάσο