Άσχημη πτώση είχε στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος ο Μανώλης Κρητικός (Ν.160 KTM), φεύγοντας με φορείο από την πίστα στις Κρηνίδες.

Το Σάββατο δεν συμμετείχε στους κατατακτήριους αγώνες με την πρώτη αναφορά να κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του και στην ρύθμιση των αναρτήσεων.

Την Κυριακή είχε τον ρυθμό για το βάθρο, αλλά δυστυχώς σημείωσε μία σφοδρή πτώση κι από μεγάλο ύψος σε άλμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας πολλαπλά κατάγματα.
Ο αγώνας διακόπηκε μετά το ατύχημα, βγήκε κόκκινη σημαία και κατάταξη οι αγωνιζόμενοι πήραν με βάση τον προηγούμενο γύρο.

Ευτυχώς ο κορυφαίος αναβάτης διατηρούσε τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά του σε νοσοκομείο, από όπου οι πρώτες αναφορές που λαμβάνουμε κάνουν λόγο για κάταγμα κνήμης, κάταγμα λεκάνης, ώμου και κλείδας, ενώ πρέπει να ελεγχθεί και κάκωση στο γόνατο.

Μέσα σε όλα τα αυτά υπάρχει αναφορά σε εμάς, πως βρέθηκε θετικός και στον κορονοϊό, οπότε θα πρέπει να παραμείνει και σε ειδική κλινική, ακόμη και ως ασυμπτωματικός ασθενής.
Είναι μία άσχημη εξέλιξη για έναν από τους κορυφαίους αναβάτες motocross που έχει η χώρα, κι ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα παραμένοντας μαχητής.

Πηγή:www.Motomag.gr

Προηγούμενο άρθροΒράβευση απο την Π.Ε Καβάλας μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής
Επόμενο άρθροΟριοθέτηση ενίσχυσης για ζωοτροφές, από την ηθική στήριξη μέχρι το φιλοδώρημα