Μικρή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 29/1 με πρόσκαιρα φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα καθώς και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται τοπικά ασθενή κατά βάση φαινόμενα με έμφαση τα νοτιοδυτικά τμήματα του Νομού. Στα υπόλοιπα τμήματα τα φαινόμενα θα έχουν ακόμα πιο τοπικό χαρακτήρα.

Στα πεδινά τα φαινόμενα θα είναι με την μορφή βροχής ή χιονόνερου ενώ άνω των 250-350μ κατά μέσο όρο θα εκδηλωθούν τοπικές χιονοπτώσεις ασθενούς χαρακτήρα. Τοπικά και πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να χιονίσει και χαμηλότερα.

Πάντως η διάρκεια των όποιων φαινομένων θα είναι μικρή και προς το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει γρήγορη βελτίωση.

Ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση την Κυριακή και θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις.

Αύριο η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της ενώ την Κυριακή οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν σε χαμηλότερα επίπεδα με παγετό στα ηπειρωτικά ωστόσο θα υπάρξει μικρή άνοδος ως προς τις μέγιστες τιμές της.

https://www.meteokav.gr/

Kavala Post proininews.gr – Πρωινή Εφημερίδα KavalaNews.GR Citypedia.gr – Kavala Η Φωνή της Καβάλας kavalapoint.gr Nownews.gr

Προηγούμενο άρθροΕθιμοτυπική επίσκεψη του Δημάρχου Διδυμοτείχου στο Δημαρχείο Καβάλας
Επόμενο άρθροAlex Haditaghi: Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην Καβάλα είναι οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από τον Δήμαρχο και μερικούς δημοτικούς συμβούλους