Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα & αύριο με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις σε πρώτη φάση την Τρίτη αλλά την πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά τις πρωινές ώρες αύριο αναμένονται βροχοπτώσεις στο σύνολο του Νομού. Τα φαινόμενα θα είναι γενικά ασθενούς έως μέτριας έντασης με σχετικά σύντομη διάρκεια. Στα ανατολικά-ΝΑ τμήματα του Νομού (Δήμος Νέστου) και ειδικότερα στο νησί της Θάσου υπάρχει πιθανότητα τα φαινόμενα να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Εν συνεχεία τα φαινόμενα θα σταματήσουν με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες και ασθενείς βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα.
Από τις απογευματινές ώρες θα αρχίσουν να εκδηλώνονται εκ νέου βροχοπτώσεις οι οποίες σταδιακά θα αποκτούν πιο γενικευμένο χαρακτήρα. Έτσι αργά το βραδύ βροχοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο σύνολο του Νομού ενώ δεν αποκλείεται τοπικά τα φαινόμενα να έχουν έντονο χαρακτήρα.
Μετά τα μεσάνυχτα ο καιρός θα αρχίζει να παρουσιάζει πρόσκαιρη σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά τμήματα του Νομού.

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα εκδηλωθούν εκ νέου τοπικές βροχοπτώσεις οι οποίες σταδιακά θα γενικευτούν στο σύνολο του Νομού μέχρι περίπου και τις απογευματινές πρώτες βραδινές ώρες οπού και αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις αρχικά άνω των 1000μ ενώ μέχρι το απόγευμα περίπου μέχρι και τα 600-800μ κατά μέσο όρο, τοπικά χαμηλότερα, ιδίως στο Α-ΒΑ τμήμα της Θάσου.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο δίκτυο μας!
https://www.meteokav.gr/

Kavala Post proininews.gr – Πρωινή Εφημερίδα KavalaNews.GR Η Φωνή της Καβάλας Citypedia.gr – Kavala Nownews.gr kavalapoint.gr ENA Channel Center TV

Προηγούμενο άρθροΚοπή βασιλόπιτας των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας
Επόμενο άρθροΔιεθνής Κολυμβητική Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Καβάλα