Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο με βροχοπτώσεις κατά περιόδους.

Αναλυτικά τις επόμενες ώρες, μέσα στην νύχτα και μέχρι περίπου τις πρωινές ώρες, υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων ασθενούς κατά βάση έντασης. Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να επηρεαστούν τα ανατολικότερα τμήματα του Νομού, η Θάσος αλλά και η Α-ΒΑ μεριά του Παγγαίου.

Εν συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση με τα φαινόμενα να αποκτούν εξαιρετικά τοπικό και πρόσκαιρο χαρακτήρα.

Βαδίζοντας προς τις απογευματινές, πρώτες βραδινές ώρες, ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση από τα νότια με εκ νέου τοπικές βροχοπτώσεις, ασθενούς έως μέτριας έντασης.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι και τα ξημερώματα – πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ενώ δεν αποκλείεται στο ΒΑ τμήμα της Θάσου καθώς και στα ανατολικά και νοτιά του Νομού οι βροχές να έχουν πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα.

Εκ νέου κύμα βροχοπτώσεων αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής, μέχρι τουλάχιστον και τις βραδινές ώρες οι οποίες θα αφορούν το σύνολο του Νομού.

Το βροχερό σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο εκ νέου λεπτομέρειες θα αναφέρουμε σε νεότερη δημοσίευση μας.

Kavala Post proininews.gr – Πρωινή Εφημερίδα KavalaNews.GR Citypedia.gr – Kavala Η Φωνή της Καβάλας Nownews.gr kavalapoint.gr ENA Channel Center TV

Προηγούμενο άρθροΔεν ξεγελούν τον Ανδρουλάκη οι «επιθέσεις» φιλίας του Αλέξη Τσίπρα -Αποφασισμένος να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ
Επόμενο άρθροΤον Φεβρουάριο δεσμευτικές προσφορές για την ιδιωτικοποίηση του «Φίλιππος Β’»