tak1-1-620x412
Γέμισε χθες η αίθουσα του  Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου «Γιώργος Παυλίδης»  από κόσμο,  στη κοπή της πίτας του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ.  Πολλοί γονείς έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση που ξεκίνησε γύρω στις 6 το απόγευμα με επιδείξεις νεαρών αθλητών του συλλόγου, συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας όπου το φλουρί έτυχε στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Στη συνέχεια ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ τίμησε κάποιους φορείς που στάθηκαν δίπλα του το 2016 αλλά και εθελοντές γονείς που βοήθησαν σημαντικά στη λειτουργία του συλλόγου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις αθλητών- αθλητριών που διακρίθηκαν το 2016 σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και ορισμένοι από αυτούς εκτός συνόρων. Επίσης έγινε η απονομή μαύρων ζωνών σε αθλητές και αθλήτριες.

Το κοινό χειροκρότησε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με πρωτομάστορα εδώ  και πολλά χρόνια τον ιδρυτή του συλλόγου και προπονητή, Χάρη Παλτόγλου. Παραβρέθησαν η Δήμαρχος κ. Τσανάκα, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ  κ. Ιωσηφίδου, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Πέτρος Πετρόπουλος από την Περιφέρεια ο Σ. Παπαδόπουλος, ο Κ. Αντωνιάδης.

Επίσης η πρόεδρος της «Αλληλεγγύης»  κ. Δρακωνάκη, ο Α. Γρανάς και ο Κ. Παπαδόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΜπλοκάκια: Πληρώνουν ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εισόδημα
Επόμενο άρθροΧαράτσι 400 και 800 ευρώ για όλους – Ποιοι πληρώνουν