oil-1021x580

Το φιλανθρωπικό και ευρύτερα κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου στηρίζει η Ενεργειακή Αιγαίου. Η εταιρεία αποφάσισε να προβεί σε δωρεά ικανής ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης προς τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Σίλας» για την κάλυψη αναγκών θέρμανσης.

Με την ολοκλήρωση της δωρεάς ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil κ. Δημήτρης Γόντικας συνάντησε στο εκκλησιαστικό ίδρυμα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Προκόπιο και δήλωσε ότι το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προκοπίου αποτελεί σημείο αναφοράς για την καθημερινότητα της πόλης. Σημείωσε δε ότι η δραστηριότητα της Ενεργειακής αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της καθημερινότητας και θεωρούν αυτονόητη τη στήριξη δομών όπως η Μονάδα «Άγιος Σίλας».
Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Προκόπιος ευχαρίστησε την Ενεργειακή για την άμεση ανταπόκρισή της να έλθει αρωγός στις ανάγκες αυτού του νεοσύστατου εκκλησιαστικού Ιδρύματος, που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Ο Μητροπολίτης τόνισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες ενθαρρύνουν την συνέχιση των φιλάνθρωπων προσπαθειών της Μητρόπολης για την ανακούφιση εκείνων, που δοκιμάζονται και πραγματικά έχουν ανάγκη της βοηθείας και συμπαραστάσεώς όλων.

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ | Έρχεται νέο πρόγραμμα 4μηνης απασχόλησης για 6.000 ανέργους
Επόμενο άρθροΕκρίθηκε η πρόταση της περιφ. κεντρικής Μακεδονίας για την ανάδειξη της Αμφίπολης