Χωρίς οικονομική επιβάρυνση, 10 τουριστικές επιχειρήσεις από τους Νομούς Δράμας και Καβάλας έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να πιστοποιηθούν σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο αριστείας για τη Διαχείριση της Ποιότητας (European Foundation for Quality Management – EFQM).

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του έργου “EXCELTOUR – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ” που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014 – 2020” και χρηματοδοτείται σε ποσοστό 100%.

Οι 10 επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν κάνει έναρξη λειτουργίας πριν από την 1.1.2016 και να απασχολούν 10 εργαζόμενους πριν από την πανδημία (10 ΕΜΕ κατά το 2019).

Για την λεπτομερή παρουσίαση του έργου και της διαδικασίας πιστοποίησης, το ΤΕΕ-ΑΜ διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 7 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται εδώ-> https://form.jotform.com/211602238381044
ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) πρόσβασης στην τηλεσυνάντηση.

Προηγούμενο άρθροΈντονη χαλαζόπτωση σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Να μπει επικεφαλής της προσπάθειας για ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας ο Δήμος Καβάλας