Η σπουδή του Σωματείου να αποκηρύξει οποιαδήποτε σχέση με τους τραμπουκισμούς σε βάρος των εργαζόμενων στον Πρίνο χωρίς να έχει κατηγορηθεί ότι ευθύνεται για αυτούς ίσως θυμίζει στην τοπική κοινωνία τη γνωστή παροιμία του σοφού λαού μας για εκείνον που έχει τη μύγα…

Η Energean κατήγγειλε συνεχιζόμενους τραμπουκισμούς σε βάρος εργαζομένων της που πηγαίνουν κανονικά στη δουλειά τους, παρά την επίσχεση εργασίας που εφαρμόζει το Σωματείο. Και, βεβαίως, αναφέρθηκε με σαφήνεια στην στοχοποίηση συναδέλφων στα social media με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς από μέλη του Σωματείου και πρώην εργαζόμενους.

Δυστυχώς για αυτούς που κάνουν αυτές τις αναρτήσεις, οι λογαριασμοί στα social media, είναι προσωπικοί. Εκτός αν μας πουν ότι …τους έχει κάποιος χακάρει!

Σε κάθε περίπτωση, το Σωματείο εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ όλες αυτές τις βίαιες συμπεριφορές, όπως βεβαίως εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την επίθεση στο σπίτι της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας μας παραμονές Χριστουγέννων.

Το γιατί το γνωρίζει ο κ. Κελαϊδάκης, οι συνοδοιπόροι του και οι καθοδηγητές τους.

Ας απολογηθούν γιατί άφησαν τους εργαζόμενους χωρίς επιχειρησιακή σύμβαση εδώ και έναν χρόνο

Y.Γ. Λέει στην ανακοίνωσή του το Σωματείο: « Οι συνάδελφοι μας, που επέλεξαν να συστρατευθούν με την εταιρία και να την βοηθήσουν να υλοποιήσει το αντεργατικό σχέδιο της, θα έρθουν πολύ σύντομα αντιμέτωποι με τις συνέπειες της επιλογής τους, όταν αντιληφθούν ότι έγιναν υποχείρια και εργαλειοποιήθηκαν για να σταματήσει αυτή τον δίκαιο και έντιμο συνδικαλιστικό μας αγώνα».

Ας αφήσει το Σωματείο τις απειλές και τον εκφοβισμό όσων εργάζονται κι ας απολογηθεί στους εργαζόμενους του Πρίνου γιατί δεν κάθισε ποτέ στο τραπέζι του διαλόγου να συζητήσει για νέα επιχειρησιακή σύμβαση, όταν η προηγούμενη έχει λήξει εδώ και έναν χρόνο! Η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι, όσοι επιστρέφουν στην εργασία τους, θα έχουν τους ίδιους όρους εργασίας και τις ίδιες αμοιβές, παρόλο που η διοίκηση του Σωματείου τούς άφησε χωρίς επιχειρησιακή σύμβαση.

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 11,8% για τη ΝΔ – Στο 5,7% μειώθηκε η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΒιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα έκκληση της Γεωργίας στο δρόμο για την ανακρίτρια – «Μιλήστε τώρα»