Στην υποβολή μήνυσης κατά της διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων καθώς και κατά παντός υπευθύνου για το δυσφημιστικό πανό που έχει αναρτηθεί έξω από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης με συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της διοίκησης του Πρίνου προχώρησε η Energean.

Στο πανό έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες των Mark Rayfield ( Διευθυντής της Περιοχής Εκμετάλλευσης Πρίνου), Παύλου Αφένδρα (Διευθυντής Λειτουργίας), και του Βασίλη Τσέτογλου (Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του ομίλου Energean), οι οποίοι παρουσιάζονται περίπου ως …καταζητούμενοι, ενώ σε βάρος τους χρησιμοποιούνται και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

Επιπλέον η Energean εκκίνησε τις προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες και κατά των εργοδηγών που έχουν σταματήσει να καταχωρούν και να υποβάλουν στην διοίκηση τις ημερήσιες αναφορές με τα τεχνικά στοιχεία και λοιπές πληροφοριακές ενδείξεις για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η διακοπή αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εικόνα για το τί συμβαίνει καθημερινά στο εργοστάσιο και να απουσιάζει οποιοσδήποτε έλεγχος στον τρόπο εκτέλεσης κάθε βάρδιας.

Η αδιανόητη αυτή κατάσταση είναι προφανώς αποτέλεσμα των επιλογών της διοίκησης του Σωματείου των εργαζομένων και της κατάληψης των εγκαταστάσεων από μέλη του.

Η Energean ελπίζει ότι δεν απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων που με τη στάση τους απλώς εξυπηρετούν προσωπικές ατζέντες και καλεί για μία ακόμη φορά το Σωματείο, τους καθοδηγητές του αλλά και όσους από τους εργαζόμενους συμμετέχουν την κατάληψη:
-να εγκαταλείψουν την παρανομία
-να σταματήσουν την προσπάθεια να θέσουν σε λειτουργία τμήματα των εγκαταστάσεων με πειρατικό τρόπο
-να άρουν την κατάληψη των εγκαταστάσεων
-να επιτρέψουν να εισέλθει η διοίκηση της εταιρείας στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να επαναλειτουργήσει ο Πρίνος με ασφάλεια.
Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι με αντάρτικα και τσαμπουκάδες καμία επιχείρηση δεν είναι δυνατό να διοικηθεί.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα του Πρωθυπουργού για την πανδημία αύριο
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού αύριο στην Άσπρη Άμμο