5fb9fdfdf32d84c19f02d27d92ba1f78_l

Στο νησί της Λήμνου βρίσκεται και πάλι για γυρίσματα το ENA CHANNEL της Καβάλας και αυτή τη φορά γίνεται «ΕΝΑ με τη ΓΗ» της Λήμνου. Τα τοπικά ΜΜΕ και ειδικά το ραδιόφωνο “Limnos fm 100” και η ιστοσελίδα του “www.limnosfm100.gr” προέβαλαν την επίσκεψη και τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης εκπομπής που προβάλλει και “συστήνει” τηλεοπτικά τα προϊόντα της Λήμνου, σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.
Στο συγκεκριμένο site αναφέρεται χαρακτηριστικά…
“Ο δημοσιογράφος Τάσος Παλαιτσίδης με το τηλεοπτικό του συνεργείο, επιδιώκουν να καταγράψουν και να παρουσιάσουν όλα όσα παράγονται στο νησί. Στη θεματολογία της εκπομπής θα περιληφθούν το Εμπόριο, η Γεωργία, η Οινοποιία, η Κτηνοτροφία, η Αλιεία, το Κυνήγι, η Διατροφή αλλά και οι παραδόσεις της Λήμνου .

Για το λόγο αυτό η εκπομπή «ΈΝΑ με τη ΓΗ» η οποία ασχολείται κατεξοχήν με αγροτικά θέματα, κατά τη διάρκεια της παραμονή της στη Λήμνο, έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με εμπόρους, παραγωγούς, γεωργούς, κτηνοτρόφους, ψαράδες και κυνηγούς του νησιού.

Η προβολή της εκπομπής πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στις 22:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 15:00. Για την ημερομηνία προβολής του επεισοδίου της Λήμνου θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

Εντωμεταξύ με αφορμή την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου του καναλιού στο νησί, εχθές, η εκπομπή «Αναλυτής» συνδέθηκε ζωντανά με τη Λήμνο, όπου φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Λήμνου Γιώργος Σακαρίκος. Ζωντανή σύνδεση με τη Λήμνο πραγματοποιήθηκε και κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Δείτε τα βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα
Επόμενο άρθροΠροσοχή στις παγίδες των αποδείξεων – Παραδείγματα