Την ιδιαίτερα τιμητική 5η θέση στον τελικό της δοκού ισορροπίας κατέκτησε η Ιωάννα Ξουλόγη(κόρη του πρώην Δημάρχου Παγγαίου Β.Ξουλόγη) στο φημισμένο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, στη Γερμανία, όπου έδωσε τον πρώτο της επίσημο φετινό αγώνα. Στην πλέον ιστορική διοργάνωση ενόργανης, που φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς διακρίσεις της καριέρας της, αφού τερμάτισε 5η στη δοκό με 12,866 βαθμούς, επίδοση που θα ήταν ακόμα υψηλότερη αν είχε κάνει σταθερότερη έξοδο στο πρόγραμμά της.

Νικήτρια στον τελικό του αγωνίσματος αναδείχθηκε η Πολωνή Καταρζίνα Γιουρκόφσκα – Κοβάλσκα (14,033 β.), μπροστά από τη Γερμανίδα Σοφί Σέντερ (13,900 β.) και την Ολλανδή Σάνε Βέφερς (13,666 β.). 

Στον προκριματικό της Παρασκευής (01/04), η Ξουλόγη είχε πάρει την 8η θέση με 13,450 βαθμούς.  

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χατζηζήσης δήλωσε για την εμφάνιση της αθλήτριάς του: «Η Ιωάννα τα πήγε καλύτερα από ό,τι στον προκριματικό, αλλά έκανε ένα λάθος στην έξοδο και δέχθηκε μεγάλη μείωση. Εκεί έχασε τουλάχιστον 0,600 β.. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι εκτέλεσε καλά το πρόγραμμά της δύο φορές, σε προκριματικό και τελικό, παρά τον έντονο συναγωνισμό και απέναντι σε πολύ δυνατές αντιπάλους, όπως η Ολλανδή αθλήτρια, η οποία πέρσι βγήκε ‘ασημένια’ παγκόσμια πρωταθλήτρια στη δοκό».

Προηγούμενο άρθροΗ Μαρίνα Φιλιππίδου νέα πρόεδρος στην τοπική ΝΔ
Επόμενο άρθροΠαράπονο πολίτη για συμπεριφορές άλλων πολιτών στο νέο περιφερειακό