images

Οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι μιας 86χρονης και η κοπέλα την κράτησε απασχολημένη με κάποιο πρόσχημα, δίνοντας την ευκαιρία στον ανήλικο συνεργό της να τρυπώσει σε ένα δωμάτιο και να «βουτήξει» 400 ευρώ
Δεν ήταν καλή… δασκάλα η «έμπειρη» 20χρονη που καθοδηγούσε ένα 15χρονο αγόρι πώς να κλέβει, καθώς έμειναν και οι δυο μετεξεταστέοι στο μάθημα της… διαφυγής! Και οι δυο συνελήφθησαν μετά την κλοπή στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι μιας 86χρονης και η κοπέλα την κράτησε απασχολημένη με κάποιο πρόσχημα, δίνοντας την ευκαιρία στον ανήλικο συνεργό της να τρυπώσει σε ένα δωμάτιο και να «βουτήξει» 400 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Όμως, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε μόλις έφυγαν ότι την είχαν ξαφρίσει και έδωσε την περιγραφή τους στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Δασκάλα και μαθητής εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις και στην κατοχή τους βρέθηκαν όλα τα χρυσαφικά και μέρος των χρημάτων, που αποδόθηκαν στην 86χρονη. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι η 20χρονη είχε διαρρήξει και ένα σπίτι στις 6 Νοεμβρίου μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της. Για την κλοπή αυτή υποβλήθηκε ξεχωριστή δικογραφία στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, όπου οδηγήθηκε μαζί με τον 15χρονο.

Προηγούμενο άρθροΥπόμνημα από το σωματείο εργαζομένων στη Β.Φ.Λ Καβάλας δόθηκε στη δημοσιότητα
Επόμενο άρθροTο μεγαλείο της φύσης και οι ομορφιές των Λουτρών Ελευθερών σε κινηματογραφική διάθεση