Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, διοργανώνουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα έναρξης 11:00, την «12η Ποδηλατοδρομία Δημοτικής Ενότητας Πιερέων 2022» με αφετηρία την περιοχή Καϊνάκια στον Πλατανότοπο και τερματισμό την πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αυλής, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου με τη συνοδεία γονέων.

Το πρόγραμμα:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 11.00 από την περιοχή Καϊνάκια στον Πλατανότοπο. (Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία μία ώρα πριν την εκκίνηση για τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εγγράφων)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία της Κοινότητας Αυλής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η ποδηλατοδρομία θα έχει εκκίνηση από την περιοχή «Καϊνάκια» στον Πλατανότοπο. Οι ποδηλάτες θα κινηθούν στον παράλληλο με την Εθνική Οδό αγροτικό δρόμο. Θα περάσουν από την Μουσθένη, το Πυργοχώρι, το Μελισσοκομείο και θα τερματίσουν στην πλατεία της δημοτικής κοινότητας Αυλής. Τα τελευταία 300 μέτρα μέχρι τον τερματισμό θα γίνουν στην Εθνική οδό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στην 12η Ποδηλατοδρομία έχουν παιδιά Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και ενήλικοι άνδρες και γυναίκες.

Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Οι γονείς θα συμπληρώσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι επιτρέπουν στο ανήλικο τέκνο να συμμετέχει στην 12η Ποδηλατοδρομία. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα και αλλαγή ημερομηνίας η υπεύθυνη δήλωση ισχύει. Επίσης, στην εν λόγω υπεύθυνη δήλωση θα αναφέρεται ότι το παιδί είναι απόλυτα υγιές, δεν είναι τραυματισμένο και δεν είναι υπό την επήρεια φαρμάκων.

Οι ενήλικοι-ες θα συμπληρώσουν, επίσης, υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στην οποία θα αναγράφεται επίσης ότι είναι απόλυτα υγιείς, δεν έχουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι υπό την επήρεια φαρμάκων.

ΕΠΑΘΛΑ
Οι ανήλικοι συμμετέχοντες θα παραλάβουν από την γραμματεία του αγώνα αριθμημένο λαχνό και μετά τον τερματισμό όλων θα γίνει κλήρωση με δώρα ένα ποδήλατο και δύο κράνη.

Στον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί bazaar για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2592024546
Ώρες Γραφείου: 07:00-15:00
(Συστήνεται η χρήση κράνους)

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΚ: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό 16ης Ταξιαρχίας
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων