Το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, το Γενικό Λύκειο Λιμένα έλαβε το 1ο Βραβείο Παραγωγής Video και το Ειδικό Βραβείο Παραγωγής Τραγουδιού του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση που οργάνωσε η οργάνωση Make-A-Wish Ελλάδος στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων. Στη βράβευση παρευρέθη η κ. Ελισάβετ Ευαγγέλου, ο κ. Νικόλαος Βογιατζής – εκπαιδευτικοί λειτουργοί του σχολείου μας – και η μαθήτρια της Γ’ Τάξης του ΓΕ.Λ Λιμένα Πατρικου Μαρία, η οποία παρέλαβε τα δύο βραβεία. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη δραστηριοποίηση της Διεύθυνσης του Σχολείου, της Μαθητικής Κοινότητας και της εκπαιδευτικού λειτουργού Ελισάβετ Βαφειάδου, τα παιδιά του Σχολείου αγκάλιασαν τη δράση και φρόντισαν ώστε τα Μπλε Αστέρια της Ευχής να μεταφέρουν παντού το μήνυμα συμπαράστασης και προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Οργανισμός με το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής προτρέπει τους εκπαιδευτικούς να υλοποιήσουν με τους μαθητές τους μια εκπαιδευτική διαδικασία με ερέθισμα το σκοπό του. To Aστέρι της Ευχής ως συμβολισμός χαράς, δύναμης και ελπίδας θέτει τα παιδιά σε ξεχωριστούς προβληματισμούς με αφορμή το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Οι μαθητές του Σχολείου ενίσχυσαν το πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, προάγει την έννοια του εθελοντισμού και διδάσκει την αξία και τη χαρά της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

Προηγούμενο άρθροΌλοι Μαζί Μια Αγκαλιά για την μικρή Ιωάννα από τον Δήμο Παγγαίου -Εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο ματάκια της
Επόμενο άρθροΗ αντιπολίτευση του Δήμου Καβάλας ζητάει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το «Ασημακοπούλου»