Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της 1ης Μαθητικής Ποδηλατοδρομίας με αφετηρία τον παραλιακό πεζόδρομο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και αποτέλεσε πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου. 
Η διαδρομή είχε αφετηρία τον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Περάμου με τερματισμό το ίδιο σημείο, στην οποία συμμετείχαν τρία τμήματα. Το πρώτο αφορούσε νήπια με τη συνοδεία γονέων, οι οποίοι ακολούθησαν διαδρομή μήκους 4 χλμ. (Αφετηρία – Softex- Τερματισμός) το δεύτερο μεγαλύτερα τμήματα, τα οποία ακολούθησαν διαδρομή 8 χλμ. ( Αφετηρία- Αλάνα Νέας Ηρακλείτσας – Τερματισμός) και μια ακόμη για τους υπόλοιπους μαθητές.
Μετά το πέρας της ποδηλατοδρομίας ακολούθησε κλήρωση ενός ποδηλάτου, το οποίο ήταν προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ στο σύνολο των συμμετεχόντων δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι. 

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Σέρβων δημοσιογράφων σε Καβάλα και Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΕπίκαιρη ερώτηση Ν.Παναγιωτόπουλου για τη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών εντός του αστικού ιστού του Δήμου Καβάλας