Όλα είναι ετοιμα οπως δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Καβάλας Φίλιππος Φιλιππίδης προκειμένου να ξαναρχίσουν οι εργασίες στο έργο της οδού Ερυθρού Σταυρού και Βενιζέλου, ειδικότερα στο τμήμα της οδού Βενιζέλου από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή.Ο Δήμος Καβάλας περιμένει για να πάρει το πράσινο φως για να ξαναρχίσουν τα έργα από την επιβλέπουσα αρχή.Οπως ειναι λογικο στην περιπτωση αυτη ο δρόμος,δηλαδη το κομμάτι της οδού Βενιζέλου, από το Φάληρο μέχρι την οδό Δαγκλή, θα είναι εκτός κυκλοφορίας και θα πρεπει όλα να γίνουν γρήγορα για να προλάβει ο δήμος την προθεσμία που του έχει τεθεί, να έχει δηλαδή ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Μαΐου του 2016.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην πόλη και στην κυκλοφορία στο κέντρο ομως άλλη λύση δεν υπάρχει και θα πρέπει να βιαστούν. Τα έργα πρέπει να γίνουν σωστά και γρήγορα.

Οι εργασίες θ΄ αρχίσουν από τα πεζοδρόμια, τα οποία και θα φαρδαίνουν κάτω από τα οποία θα γίνουν από την αρχή τα δίκτυα υποδομών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δουλεύουν ταυτόχρονα συνεργεία και της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Σχετικά με το πλάτος της οδού Βενιζέλου όπως είχε πει και η δήμαρχος Δημητρα Τσανάκα στην εκπομπή “Αναλυτής” με τον Νικο Ταραπατσή θα είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με την αρχική μελέτη και θα πλησιάζει τα 3,5 μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΣάρκα και οστά το ΕΚΑΒ στη Θάσο
Επόμενο άρθροΕρχονται και τα εγκαίνια στους νέους παιδικούς σταθμούς