Ο Δήμος Παγγαίου με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο Ελευθερών Ηρακλή Καραμπερίδη.
Ο Ηρακλής Καραμπερίδης υπήρξε Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Περάμου και ο πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Ελευθερών, την περίοδο 1999-2002.
Ο Δήμος Παγγαίου με έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

-Να εκδώσει ψήφισμα σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Ελευθερών Ηρακλή Καραμπερίδη , που τίμησε με την σεμνότητα, την ανιδιοτέλια και το έργο του, τους Δημότες και τον Δήμο Ελευθερών ως αυτοδιοικητικός και, πάνω απ’ όλα, ως άνθρωπος.

-Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου στους οικείους του εκλιπόντος.

-Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του και να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθια Ο Δήμαρχος , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπροσωπεία Δημοτικών συμβούλων του Δήμου Παγγαίου.

-Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά καταστήματα κατά την ημέρα της κηδείας.

-Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου Παγγαίου.

-Να αναλάβει ο Δήμος Παγγαίου τη δαπάνη της κηδείας.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος: Αύριο θα ανοίξουν οι αναγγελίες για τις δηλώσεις των χαλαζόπληκτων αγροτών
Επόμενο άρθροΣημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον Διεθνή Διαγωνισμό της Σαντορίνης