Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεχροκάμπου Αλέξανδρος Μουστακίδης καταγγέλλει τον ΟΤΕ για την ανεπάρκεια του απέναντι στους πολίτες του Κεχρόκαμπου.

Στην ανάρτηση του αναφέρει:

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα τα τηλέφωνα και το Ίντερνετ στο χωριό Κεχρόκαμπος Καβάλας δεν λειτουργούν. Δεν έγινε η αποκατάσταση της βλάβης. Το χωριό μας και οι Κάτοικοι του δεν είναι πολίτες τριτοκοσμικής περιοχής .

Δεν το επιτρέπω άλλο να παίζουν με τους ανθρώπους αυτούς της τρίτης ηλικίας και πλέον θα καταγγείλω την ανεπάρκεια του ΟΤΕ στο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια με μια ψιλή βροχή όλα να σταματάνε.

Έπρεπε να σεβαστούν όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και έχουν ανάγκη να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και με τους γιατρούς τους.Δεν σεβάστηκαν την ανάγκη αυτών των ανθρώπων να μπορούν να γράψουν φάρμακα μέσα από την ηλεκτρονική συνταγογράφιση. Καθιστώ υπεύθυνους όλους αυτούς αν φέρουν πρόβλημα στην υγεία του κάθε πολίτη στον τόπο μας.

Με εκλέξατε όλοι να κάνω αυτό που πρέπει και θα το φτάσω μέχρι το τέρμα. Δεν θα τους επιτρέψω να μας μεταχειρίζονται έτσι. Οφείλω να κάνω το σωστό απέναντι σε όλους και θα το κάνω για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ.

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου Αλέξανδρος Μουστακίδης

Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Ανοίγουν δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την 1η Ιουνίου
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: «Ο εθελοντισμός δεν είναι ζήτημα επιβολής. Είναι προσφορά ψυχής, στάση και πράξη ζωής»