Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε η Ακολουθία του Αγιασμού στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου Παγγαίου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, έδωσε το «παρών» στην Ακολουθία του Αγιασμού του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Ελευθερούπολης, του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Καλλινικίδη, τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη και τον πρόεδρο της Κοινότητας Ελευθερούπολης, Σταύρο Βακιρτζή.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανέφερε μεταξύ άλλων: « Εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές να έχουν μια γόνιμη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκτήσουν τα εφόδια εκείνα που θα τους επιτρέψουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι δύναμη και υγεία, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία και φέτος στις υψηλές απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και στους γονείς, να έχουν τη δύναμη και την υπομονή που θα τους επιτρέψει να στέκονται αρωγοί , δίπλα στα παιδιά τους. Από την πλευρά μας, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρισκόμαστε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μας μονάδων».

Στις τελετές Αγιασμού των σχολικών μονάδων των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων παρευρέθηκαν οι τοπικοί αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των Κοινοτήτων, ενώ το «παρών» στις σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπαίδευσης στην Κοινότητα Νέας Περάμου έδωσε και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παγγαίου, Ελένη Μπενή.

Προηγούμενο άρθροΤην επικαιροποίηση του “ΟΧΙ” κατά του χρυσού ζητά ο Κώστας Κατσιμίγας από το Περιφερειακό Συμβουλίου ΑΜΘ
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά