Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Θάσο στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και μάλιστα από ασφαλισμένους από όμορους νομούς. Ο Διευθυντής του κ. Αγγελόπουλους σημείωσε πως ο Δήμος Θάσου τους ενίσχυσε με 500 γρήγορα τέστ.

Αρχικά ανέφερε ότι “Είναι γεγονός ότι έρχονται για τον εμβολιασμό στο νησί και από όμορους Δήμους αλλά και από άλλους νομούς. Έρχεται αρκετός κόσμος από απέναντι.

Έχουμε κόσμο και από Ξάνθη, και από Δράμα και από Θεσσαλονίκη ακόμη και από Αθήνα. Άλλοι έχουν σχέση με το νησί, άλλοι όχι, αλλά γενικά έρχονται εδώ γιατί θέλουν να κάνουν το εμβόλιο που διαθέτουμε εμείς. Υπάρχουν άλλωστε και προτιμήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με την Phizer και το εμβόλιο της και συνεχίζουμε με αυτό.

Έχουμε λοιπόν περί τους 200 – 220 εμβολιασμούς ημερησίως οπότε πάμε καλά”.

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι «λόγω της έξαρσης της επιδημιολογικής εικόνας, και επειδή κάνουμε πάρα πολλούς και συχνούς επιδημιολογικούς ελέγχους και στην μονάδα Covid αλλά και στο Κέντρο Υγείας ο Δήμος Θάσου μας δώρισε γρήγορα τεστ.

Μας έφερε 500 τεστ, παίρνουμε βέβαια και από την Υγειονομική Περιφέρεια τέτοια τεστ, αλλά γενικά καθημερινά κάνουμε πολλούς ελέγχους και αυτό μας δημιουργεί αυξημένες ανάγκες».

ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Τέλος ανέφερε ότι «Το κλίμα γενικά στο νησί είναι ανησυχητικό μια και είχαμε πολλά περιστατικά το τελευταίο 20ημερο. Έχουμε μια έξαρση τώρα, όταν το νησί ήταν κλειστό ήταν διαφορετικά τα πράγματα, τώρα όμως επειδή έχουμε μια κάποια κινητικότητα δεν ξέρω τί ακριβώς έφταιξε αλλά βλέπουμε μια αύξηση που σαφώς αποτελεί πρόβλημα. Λιμενάρια, Μαριές, Ποτός και Θεολόγος έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα». Ολοκληρώνοντας θύμισε ότι η δουλειά γίνεται και όλα θα πάνε καλά αρκεί βέβαια όλοι να προσέχουν. “Να εμβολιαστούν αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν αλλά γενικά καλό είναι να προχωρήσουμε όπως και εκεί με μεγάλη προσοχή να ζήσουμε ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα” σχολίασε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο χαλάζι μας έδωσε τη χαριστική βολή– Απελπισμένοι οι αγρότες στη Νέα Πέραμο
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει σήμερα διαδικτυακά η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας