Ξεκίνησαν χθες τα μαθητικά δρομολόγια με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα χθες πρώτη ημέρα των δρομολογίων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια για τους μαθητές χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά πήγαν κανονικά στο σχολείο και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Ήμασταν σε απόλυτη ετοιμότητα από τις προηγούμενες μέρες. Έχουμε δοκιμαστεί ξανά σ’ αυτό το θέμα κι έχουμε ανταπεξέλθει. Το ίδιο κάνουμε και τώρα. Είμαστε σε ετοιμότητα αυτές τις πρώτες μέρες μήπως συμβεί κάτι. Το ξεκίνημα είναι ομαλό, τα παιδιά πήγαν με τις μάσκες τους, τηρώντας όλα τα μέτρα και εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα. Κι εμείς από την πλευρά μας κάναμε το ίδιο».

ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ

Πρόσθεσε ότι «προχωράμε βήμα- βήμα σαν φορέας. Το άνοιγμα των σχολείων είναι για μας ένα έσοδο. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι και σιγά- σιγά να επανέλθουμε».

Για την οικονομική ενίσχυση του δίμηνου Ιούλιος- Αύγουστος 2020 που τους οφείλει η Πολιτεία, είπε ότι «ακόμη περιμένουμε αυτά τα χρήματα. Έχουμε μπει στο Φλεβάρη κι ακόμη δεν τα εισπράξαμε. Γίνονται κάποιες προσπάθειες να τα πάρουμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που τα καθυστερούν».

Προηγούμενο άρθροΑντικατάσταση απο την ΔΕΥΑΚ παλαιών κινητήρων στο αντλιοστάσιο της Αγ.Παρασκευής
Επόμενο άρθροΕργατικό Κέντρο Καβάλας: Μας δικαιώνει η απόφαση του δικαστηρίου