Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η λειτουργία των πλευρικών διοδίων στον Άγιο Ανδρέα καθώς υπάρχει μία μόλις θύρα και δημιουργούνται ουρές οχημάτων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ελευθερών κ. Χρήστο Πριονίδη ζητούν την αναστολή της λειτουργίας τους και τον επανασχεδιασμό τους.

Όπως ανέφερε “είναι ένα μεγάλο αγκάθι το οποίο πρέπει να το επανεξετάσουν οι αρμόδιοι όπως είπε και ο Δήμαρχος μας μια και ξεκίνησε ήδη χωρίς σχεδιασμό όπως πιστεύω προσωπικά. Μόνο στόχος ήταν το κέρδος. Και δεν σκέφθηκαν καθόλου οι ιθύνοντες τις θα συμβεί. Δεν είδαν ούτε την μορφολογία της περιοχής, ούτε τι γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες και είδαν μόνο τη πράξη της είσπραξης.

Μακάρι να κλείσουν οριστικά. Δεν είναι λύση να ανοίγονται οι μπάρες κάθε απόγευμα Παρασκευής, Σαββάτου ή Κυριακής για να περάσει ο κόσμος. Αυτά ή γίνονται ή δεν γίνονται” .

Τουριστικά εξάλλου ο Δήμος Παγγαίου πάει καλά. “Έχουμε μια άνοδο στην περιοχή. Ο Ιούλιος βγήκε δυνατά και εκτιμώ ότι ο Αύγουστος θα βγει πιο δυνατά. Έχουμε ένα πολύ καλό τριήμερο και οι καθημερινές ανέβηκαν πολύ περισσότερο από πριν.

Και την ίδια ώρα εμείς δίδουμε μάχη με την καθαριότητα. Άλλο είναι τον χειμώνα με 6 χιλιάδες κόσμο και άλλο με 60 χιλιάδες κόσμο. Όσο για τις πακτωμένες ομπρέλες στις παραλίες μας προβληματίζουν ακόμη. Εμείς βγαίνουμε και μαζεύουμε, έχουν βέβαια περιορισθεί σε μεγάλο βαθμό αλλά εμείς τρέχουμε ακόμη. Όσο για τις τροχοβίλες επίσης μόλις εμφανισθούν εμείς κάνουμε σύσταση και δεν τις αφήνουμε. Προσοχή μεγάλη από όλους λοιπόν και καλή συνέχεια” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Μιτζάλης: Καλός ο Ιούλιος και ο Αύγουστος τουριστικά για την Καβάλα
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: «2 + 1 λύσεις για τα δάνεια των παλιννοστούντων ομογενών»