Μεγάλη είναι η κινητικότητα στην Τοπική Νέα Δημοκρατία σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Περιφερειακής Επιτροπής ΝΔ κ. Χαράλαμπος Δράκος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για μία τέτοια συζήτηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Δράκος υπογράμμισε αρχικά ότι “Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Οι διαδικασίες σε εσωτερικό επίπεδο θα αρχίσουν μετά τον Σεπτέμβριο όταν θα μπούμε και σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο καθότι φτάνουμε στο τελευταίο μισό. Ό,τι ακούγεται τώρα είναι σε επίπεδο παρέας, σε επίπεδο φίλων και δη κομματικών φίλων. Είναι καλό το ότι ενδιαφέρονται πολλοί, είναι πολύ καλό για τη δική μας παράταξη.

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν, να προσφέρουν αλλά στις επόμενες εκλογές, συντεταγμένα θα πάμε να πάρουμε το Δήμο Καβάλας.

Τα κόμματα εξουσίας, ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ συντεταγμένα πρέπει να προχωρούν αν θέλουν και προσδοκούν σε μια νίκη.

Αυτή είναι η άποψη μου και προς τα εκεί θα οδεύσουμε”>

ΠΕΡΙ Της «ΑΝΑΔΑΣ»

Σε ό,τι την παράταξη ΑΝΑΣΑ σημείωσε ότι “αν ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης θέλει να έχει πιθανότητες εκλογής πρέπει να απορροφήσει σχεδόν το σύνολο του συνδυασμού της κ. Τσανάκα. Η κ. Τσανάκα πιθανώς να μην ενδιαφέρεται για υποψήφια Δήμαρχος την επόμενη φορά, αλλά χωρίς την συγκατάθεση τη δική της και του συνδυασμού της, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιβιώσει ο καθείς.

Αυτή είναι η άποψη μου, αυτή είναι η λογική και έτσι πρέπει να πορευθούμε. Όποιος ενδιαφερθεί πρέπει να πάει με τον συνδυασμό που πρέπει να είναι ενωμένος. Η κ. Τσανάκα ως ο άνθρωπος που στηρίχθηκε από την παράταξη το 2015 και στο 2019 θα πρέπει να στηρίξει τον υποψήφιο όποιος και αν είναι αυτός.

Και λογικά χρίσματα θα δοθούν στις πρωτεύουσες των Νομών γιατί έτσι πρέπει”.

Προηγούμενο άρθροΜε τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι ΑΟΚ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Επόμενο άρθροΕνθαρρυντικά τα μηνύματα από το Νοσοκομείο Καβάλας αναφορικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού