Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, Λεωνίδας Παππάς, σε συνεργασία με την Action Team και την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου, ανέλαβε την πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης τόσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, όσο και του σημαντικού έργου που επιτελεί η Οργάνωση “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, φρόντισε για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, απευθυνόμενος σε καβαλιώτικες επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων.

Για την πραγματοποίηση της προαναφερθείσας φιλανθρωπικής δράσης, διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο οι Όμιλοι Λιανικών Πωλήσεων Μασούτης και Σκλαβενίτης, οι Φούρνοι Φελλαχίδη και Ιωσηφίδη, τα Ζαχαροπλαστεία Χρυσανίδη, Marmelo, Σκλαρή και Ευάγγελου, τα καταστήματα Γιαϊλίδης και Ananiadis Street Food και το Σωματείο Συνταξιούχων της Β.Φ.Λ.

Ο Δήμος Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των παραπάνω επιχειρήσεων για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα στήριξης των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και τη διαχρονική συμβολή τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες και οι εθελοντικές οργανώσεις.
Είθε η συνολική τους προσφορά στην κοινωνία της Καβάλας να βρει αντάξιους μιμητές.

Προηγούμενο άρθροΔιόρθωση απο τον ΟΑΕΔ μετά την παρέμβαση της ΟΕΒΕ για την επιδότηση κόστους μισθοδοσίας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Καβάλας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Φιλήμωνα Ξουλόγη