Φαρμακευτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα στις 25 και 26 Ιουνίου. Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Σίσσυ Ρακιντζή επεσήμανε ότι θα αναπτυχθούν πολλά θέματα που αφορούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Αρχικά από τις 20-24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κανάρη εβδομάδα ενημέρωσης, κάθε ημέρα στις 9 το βράδυ.

Η κ. Ρακιντζή σημείωσε ότι “Πράγματι όλα είναι έτοιμα σχεδόν για τη διεξαγωγή του συνεδρίου στο οποίο θα συμμετέχουν φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα σκεφτήκαμε ως ΔΣ και προσθέσαμε μια εβδομάδα ενημέρωσης σε θέματα υγείας από γιατρούς της Καβάλας.

Θα έχουμε και ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς μας και μάλιστα εν όψει του καλοκαιριού θα έχουμε και θέματα που άπτονται της καλοκαιρινής περιόδου!

Προβλήματα υγείας από την ζέστη, τις αλλεργίες, δερματολογικά προβλήματα αλλά και εγκαύματα από τον ήλιο είναι μερικά μόνο από όσα πρόκειται να μας απασχολήσουν.

Θέματα που θα αναπτύσσονται κάθε βράδυ από γιατρούς της πόλης μας αλλά και από οδοντιάτρους και που θα μας δώσουν την ευκαιρία να ενημερώσουμε όσους το επιθυμούν”.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η ίδια μάλιστα ευχαρίστησε τον Ιατρικό, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και τους γιατρούς που θα συμμετέχουν.

“Οι εκδηλώσεις μας θα ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου και μέχρι και 24 Ιουνίου την Παρασκευή, κάθε βράδυ στην Πλατεία Κανάρη θα έχουμε στην ξύλινη εξέδρα εκδηλώσεις και την τελευταία βραδιά 24 του μηνός θα έχουμε μουσική εκδήλωση που η ορχήστρα θα αποτελείται από γιατρούς και φαρμακοποιούς, Οι συνάδελφοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά προκειμένου να διασκεδάσουν το κοινό και γενικά να δώσουν μια ωραία νότα από τις 9 και μετά. Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9 και θα μπορούν να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας ενώ 25 και 26 Ιουνίου θα έχουμε το κεντρικό μας συνέδριο στο ΛΟΥΣΥ το οποίο θα πλαισιωθεί από τη διοίκηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Από την Πρόεδρο του Κυπρίου Φαρμακευτικού Συλλόγου ενώ διαδικτυακά θα έχουμε και ευρωπαίους φαρμακοποιούς! Η διοργάνωση είναι άψογη ενώ θα έχουμε και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου κ. Βαλτά που έκανε τεράστιο έργο” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Έπρεπε ενωμένη η ΝΔ να προχωρήσει στις εκλογές για το Δήμο Καβάλας
Επόμενο άρθροΣτα 36 τα επιβεβαιωμένα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν φέτος στην Καβάλα