Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καβάλας σε ό,τι αφορά τα κρούσματα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη τα κρούσματα έχουν σταθεροποιηθεί. Χθες μάλιστα είχε τηλεδιάσκεψη με δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «κάναμε την καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη με τους δημάρχους της περιοχής, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον νομίατρο, τον αστυνομικό διευθυντή, να δούμε πώς πάει σε όλο το νομό Καβάλας η διασπορά. Έχουμε μια γενική ενημέρωση.

Η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη. Το μόνο που μας δίνει ένα σημάδι αισιοδοξίας είναι ότι έχει σταθεροποιηθεί ο αριθμός των νοσηλευόμενων στο νοσοκομείο. Δεν είχαμε την έξαρση που περιμέναμε. Αυτήν τη στιγμή από τις 160 κλίνες είναι κατειλημμένες οι 107. Είναι ένα διαχειρίσιμο νούμερο. Θέλω να πιστεύω ότι τα μέτρα που έχουν παρθεί τις τελευταίες μέρες θα αποδώσουν. Φαίνεται σιγά- σιγά να αποδίδουν. Ελπίζουμε να αποδώσουν τα μέτρα, να τηρήσει τα μέτρα ο κόσμος και να παραμείνει στο σπίτι του, για να είναι η επόμενη εβδομάδα καλύτερη. Να αρχίσουμε να πέφτουμε σε αριθμό κρουσμάτων και τα εξιτήριά μας να είναι περισσότερα».

ΑΝΤΕΧΟΥΝ

Πρόσθεσε ότι «οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Αντέχουν την πίεση και θέλω να τους ευχαριστήσω για πολλοστή φορά για τον δύσκολο και καλό αγώνα που δίνουν ώστε να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς μας. Και στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση.

Θα το πω και πάλι, να τηρούμε τις οδηγίες, να μείνουμε στο σπίτι μας, για να σπάσουμε την αλυσίδα του κορωνοϊού».

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Πέθανε από κορονοϊό ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης! Λύγισε μέσα σε λίγες μόνο μέρες
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: Επανακατασκευή Κατεστραμμένων Τοιχίων Αντιστήριξης στην Ποταμιά Δήμου Θάσου