ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΚΑΒΑΛΑΣ

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Φίλες και φίλοι,

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας. Μετά από ώριμη σκέψη, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα και για τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με τις αρχές της οποίας πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΕΕΠ Καβάλας πρώην ΝΟΔΕ.

Τα τελευταία 30 έτη υπηρέτησα με αφοσίωση την Νέα Δημοκρατία και αυτό θα συνεχίσω να πράττω για την ανοδική πορεία της, για την νίκη και την αυτοδυναμία της στις επόμενες εκλογές. Η κυβέρνηση με την επιτυχημένη πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε αποτελεσματικά πρωτοφανείς καταστάσεις και οδηγεί σταδιακά τη χώρα στην κανονικότητα, βάζει τα θεμέλια για την οριστική οικονομική ανάκαμψή της αλλά κυρίως για την ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας της. Με διαπιστευτήρια την μέχρι τώρα προσφορά μου, την αφοσίωσή μου στο κόμμα και τη βούλησή μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον παραπάνω στόχο, θεωρώ ως πολιτική και ηθική μου υποχρέωση, να αναλάβω τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Σε τοπικό επίπεδο βασική προτεραιότητά μου θα αποτελέσει η αποκατάσταση της ενότητας και του πνεύματος συνεργασίας.

Με ήθος, εργατικότητα, συνέπεια και πάνω απ’ όλα προσήλωση στις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης αυτούς τους στόχους θα τους κάνουμε μαζί πράξη.
Η στήριξή σας μου είναι πολύτιμη για να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα και τη Νέα Δημοκρατία μπροστά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Προηγούμενο άρθροΣταϊκούρας: Δεν ξεπουλιέται η ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Να αντιληφθούμε ότι το «δημόσιο» δεν ταυτίζεται με το «κρατικό»