Απογοητευτική σε σχέση με το παρελθόν είναι η εικόνα των φετινών φοιτητικών εκλογών στο ΤΕΙ ΑΜΘ. Οι εκλογές διεξάγονται με μόλις δύο παρατάξεις που απέμειναν στο ΤΕΙ Καβάλας και μάλστα εξόριστες στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου για λόγους ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 11 το πρωί είχαν ψηφίσει λιγότεροι από 60 φοιτητές σε μία πόλη που φιλοξενούνται χιλιάδες.
Στο ΤΕΙ Σερρών μάλλον σε ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς προβλήματα κύλησε η εκλογική διαδικασία ενώ όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των φοιτητικών παρατάξεων η συμμετοχή αναμένεται να κυμανθεί στα περσινα χαμηλά επίπεδα.
Μικροεπεισόδια στη Νομική Αθηνών
Υποτονικό κλίμα στους φοιτητές μεν, επεισόδια δε, χαρακτηρίζουν τη διεξαγωγή των εκλογών κατά την οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ προσέρχονται στις κάλπες για να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους.
Δεκαπέντε κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτήριο της Νομικής της Αθήνας και διέλυσαν τα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ.
Οι ταραξίες στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν άλλα επεισόδια, ενώ η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται.
Στα υπόλοιπα πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Αθήνας επικρατεί ήρεμο και υποτονικό κλίμα.

Προηγούμενο άρθροΝέο θρίλερ! Εξαφανίστηκε Airbus της Egypt Air με 66 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους 3 παιδιά – Συνετρίβη στη θάλασσα η πρώτη εκτίμηση
Επόμενο άρθρο22 επιχειρήσεις ΟΤΑ απο την ΑΜ-Θ δεν υπέβαλαν οικονομικά στοιχεία για το Α’ τρίμηνο του 2016