Στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τη διεθνή φιλοζωική οργάνωση Vets in Action, προχώρησε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμος Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Vets in Action Ελβετίας, Μάρκ Ντόκουμουν και την Πρόεδρο της Vets in Action Ελλάδας, Ζωή Κοντού, και συμφώνησαν να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, ενώ παράλληλα εξέτασαν το ενδεχόμενο αξιοποίησης ευρωπαϊκών πόρων για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων στην πόλη μας.

Τέλος, ο κ.Μουριάδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Vets in Action και την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου “Αίσωπος”, Δέσποινα Αβραμίδου, για τις δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων πραγματοποιούν κάθε χρόνο στην Καβάλα, τονίζοντας πως με τη δράση τους έχουν ήδη ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΔΗ.ΚΕ.Θ: Νέα παράταση του Διεθνή Διαγωνισμού Ποίησης εις Μνήμη του Πρωτοπρεσβύτερου Ποιητή Γεωργίου Ι. Διαμαντόπουλου
Επόμενο άρθροΜαρία Σάκκαρη: Η ώρα μεγάλου στην Οστράβα τελικού και το κανάλι μετάδοσης