Στην υπογραφή μιας νέας συμφωνίας μίσθωσης ακινήτου προχώρησε η διοίκηση της ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας ΑΕ με επιχείρηση που θα υλοποιήσει επένδυση εντός των οργανωμένων υποδομών της.
Το μισθωτήριο μεταξύ των δύο μερών έλυσε επίσης και ένα χρόνιο πρόβλημα, αξιοποιώντας το συγκεκριμένο ακίνητο που είχε μισθωθεί από επιχειρηματία ο οποίος δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ανάπτυξή του, λόγω αλλαγής των επιχειρηματικών του πλάνων.

Το Διοικητικό συμβούλιο έχει πάντα ως προτεραιότητα τη στήριξη των επιχειρήσεων. Λειτουργώντας από την ανάληψη των καθηκόντων του έως σήμερα συλλογικά και μεθοδικά, κατάφερε να εξυγιάνει την επιχείρηση, να την καταστήσει οικονομικά βιώσιμη και να αποκαταστήσει τη φήμη της.

Έχοντας τη στήριξη των μέτοχων του το Βιοτεχνικό Πάρκο καβάλας είναι σε θέση πλέον να επιβεβαιώσει την αναπτυξιακή του δυναμική, προσελκύοντας νέους επενδυτές ακόμα και υπό τις παρούσες ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα του Δήμου Θάσου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Επόμενο άρθροΑναστάτωση στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας | Καταγγελίες για παρακολούθηση & προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας από άγνωστο άνδρα