Ακόμη και χθες, μια ημέρα μετά το τραγικό περιστατικό στα σκαλιά του Εμπορικού Κέντρου, η τοπική κοινωνία δυσκολεύονταν να πιστέψει όλη αυτή την ιστορία. Μια ιστορία που εξελίχθηκε στις κυλιόμενες σκάλες του Εμπορικού Κέντρου στο κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έχασε την ζωή της 86χρονη γυναίκα, κάτοικος Ν. Καρβάλης μια από τις 3 γυναίκες που ενεπλάκη στο περιστατικό. Στον χώρο του Εμπορικού Κέντρου υπάρχουν πολλές πινακίδες που ενημερώνουν τους πολίτες ότι όλος ο χώρος εσωτερικά βιντεοσκοπείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΡΩΙΝΗΣ  υπάρχει σε βίντεο των καμερών του Εμπορικού Κέντρου όλο το τραγικό περιστατικό που δείχνει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνθρωποι που είδαν το βίντεο, βεβαιώνουν ότι αρχικά γλίστρησε η πρώτη γυναίκα στις κυλιόμενες σκάλες και ενώ ήταν για λίγα μέτρα σε αυτές, έπεσε προς τα πίσω παρασύροντας τις δύο ακόμη γυναίκες που ήταν από πίσω, και δη η μια πίσω από την άλλη!

Τελικά οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο έδαφος στην αρχή των κυλιόμενων σκαλών στον χώρο του αιθρίου του εμπορικού κέντρου. Από το ίδιο βίντεο φαίνεται να προκύπτει ότι οι 3 γυναίκες ανέβηκαν ελάχιστα στις κυλιόμενες σκάλες όπου είχαν μόλις μπει.

Το αστυνομικό τμήμα Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζει όπως φαίνεται κατά προτεραιότητα αυτό το ενδεχόμενο, να υπάρχει δηλαδή γλίστρημα της πρώτης γυναίκας  που προκάλεσε το γεγονός.

Η έκπληξη ακόμη και αυτών που βρέθηκαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, αφορά την κατάληξη της 86χρονης. Την ώρα του περιστατικού και όταν ήρθε στο σημείο το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις της συνομιλώντας με τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Προηγούμενο άρθροΣχεδόν ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ Θάσος τιμώμενος προορισμός στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών