Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με ψυχραιμία αλλά ταυτόχρονα και με ανησυχία , τα όσα διαδραματίζονται με επίκεντρο τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας , μετά τις καταγγελίες για επαγγελματική και ψυχική κακοποίηση από μέρους του , τριών γυναικών που συνεργάστηκαν στο παρελθόν μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι , σε αυτή την φάση κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κανέναν , εντούτοις όλοι , πιστεύουμε, ότι κατανοούνε την ανάγκη να διαφυλάξουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας , ενός φορέα πολιτισμού του Δήμου μας , ο οποίος δεν μπορεί να συσχετισθεί σε καμία περίπτωση, με τέτοιου είδους πρακτικές.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τον δήμαρχο , την διοίκηση του νομικού προσώπου αλλά και τον ίδιο τον καλλιτεχνικό διευθυντή να πράξουν το αυτονόητο , που δεν είναι άλλο, από την αναστολή της σύμβασης και την αποχή του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Γκόνη από τα καθήκοντα του , μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση στην ουσία της και κυρίως αν υπήρξαν αξιόποινες πράξεις ή παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας .
Καβάλα 18 Μαρτίου 2021

Οι Δημοτικές Παρατάξεις
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Προηγούμενο άρθροΕΟΔΥ: 17 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Καβάλα για σήμερα 18/3
Επόμενο άρθροΣτο αυτόφωρο ο Ιερέας της Νέας Ηρακλείτσας- Προηγήθηκε καταγγελία για εργασίες στο λόφο Ρέμβη-Νησάκι