Κατω απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία γύρω στις 22:00 το βράδυ ένα φορτηγάκι που μετέφερε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος των τούνελ επάνω από τον Άγιο Σίλα στο Παληό Καβάλας και χτύπησε στα προστατευτικά τοιχεία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν υπήρξε κάποια καταδίωξη του οχήματος από την αστυνομία και οτι εχασε ο οδηγος τον ελεγχο του αυτοκινήτου.

Στο Νοσοκομείο Καβάλας μεταφέρθηκαν ένας νεκρός επιβάτης και 8 σοβαρά τραυματίες.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Ειδικότερα, χθες (27-11-2018) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος 1ου τούνελ Παληού Καβάλας), εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο του τροχαίου και έπειτα από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν εννέα (9) άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο από αυτούς, αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 17 ετών, μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, τους υπολοίπους επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, παράνομα στην ενδοχώρα.

Από το τροχαίο τραυματίσθηκε θανάσιμα ένας (1) από τους διακινούμενους, ενώ άλλοι πέντε και ο ένας διακινητής νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

*φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΠρόστιμο 60.000 € απο τον Δήμο Παγγαίου στον άνδρα που πέταξε ζωντανά 2 κουτάβια στα σκουπίδια στα Αμισιανά Καβάλας
Επόμενο άρθροΒγαίνει από τη φυλακή η καθαρίστρια – Η απόφαση του δικαστηρίου – Τι θα γίνει στη συνέχεια