Θανάσιμα τραυματίστηκε μετανάστης, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διακινητής πέντε ατόμων, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στην Εγνατία.

Αντίθετα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και τελικά εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Ελαιοχωρίου – Μυρτόφυτου Καβάλας και ο διακινητής συνελήφθη.

Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν και δεύτερο διακινητή κοντά στον οικισμό Νίψας Έβρου, που επιχειρούσε να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι ακόμη μετανάστες, επίσης με ΙΧΕ αυτοκίνητο. Και στις δύο περιπτώσεις οι διακινητές οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος: Ο προϋπολογισμός του 2022 για την Άμυνα είναι αυξημένος κατά 15,5% – Για τα εξοπλιστικά κατά 34%
Επόμενο άρθροΕνημέρωση για τον ισολογισμό έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, δηλώσεις Γ. Προμούσα