Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση της επένδυσης στα Λουτρά Ελευθερών. Στα τέλη Μαρτίου ο Αχιλλέας Νταβέλης, ο Λαρισαίος επενδυτής που εκμισθώνει τα Λουτρά Ελευθερών, είχε επισκεφτεί το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου προκειμένου να παρουσιάσει τα σχέδιά του για την αξιοποίηση και ανάπτυξη των Λουτρών, είχε δεσμευτεί ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα της περιφέρειας ΑΜΘ για παρουσίαση των σχεδίων ως το Πάσχα. Το κύριο πρόβλημα τότε λόγω της οικονομικής συγκυρίας ήταν να ξεκλειδώσει κάποιες χρηματοδοτήσεις ώστε να ξεκινήσει η επένδυση. Ωστόσο αν δεν προχωρήσει γρήγορα η Περιφέρεια επιφυλλάσεται να ασκήσει όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες σήμερα υπήρξε επαφή των δύο πλευρών και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και συνάντηση καθώς υπάρχει αισιοδοξία ότι τα κωλύματα στην χρηματοδότηση ξεπερνιούνται και θα έχουμε σύντομα επίσημες ανακοινώσεις.

Προηγούμενο άρθροΜια μυσταγωγική βραδιά με βυζαντινούς ύμνους στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων για τη στήριξη του φακέλου υποψηφιότητας του αρχαιολογικού χώρου στην UNESCO
Επόμενο άρθροΔύο ακόμα μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έγιναν ενεργά μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΜΟΥΣΑ»