Μετά από οκτώ χρόνια, στην καρδιά του καλοκαιριού, από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου 2016, οι ρυθμοί του κόσμου θα γεμίσουν και πάλι την πόλη της Καβάλας.Με αφετηρία τη συνοικία της Παναγίας, στη χερσόνησο της παλιάς πόλης, 250 χορευτές και μουσικοί από όλον τον κόσμο θα μοιραστούν στοιχεία του πολιτισμού τους με τους επισκέπτες της πόλης μας, κάνοντάς τους κοινωνούς της διαφορετικότητας των λαών μέσα από ρυθμούς, χορούς, ήχους, εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές και παιχνίδια του τόπου τους.
Οι αποστολές που θα φιλοξενηθούν στο φετινό Reunion έρχονται από τηνΙταλία, τη Σερβία, την Ταϊβάν, τη Χιλή, την Τουρκία, την Ελλάδα και τη Ρωσία για να μας παρουσιάσουν τα εξαιρετικά μουσικοχορευτικά τους προγράμματα, καθώς και παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα. 

Έθνικ εστιατόριο, ΜΚΟ, θερινός κινηματογράφος, εργαστήρια, περίπτερα και εκθέσεις, είναι κάποιες από τις παράλληλες δράσεις που θα γεμίσουν με κόσμο, χρώματα, νότες, εικόνες και μυρωδιές τα στενά της Παναγίας. Για τους μικρούς μας φίλους θα διοργανωθούν ξεχωριστές δραστηριότητες με στόχο την πολιτισμική τους καλλιέργεια και την ποιοτική τους διασκέδαση.

Διάσημα μουσικά σχήματα, από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή, όπως οιApurimac, Chico Trujillo, Χαΐνηδες, Soul Fire, Max Romeo, BaildSa και Fanfare Ciocarlia, θα κλείνουν την κάθε βραδιά του φεστιβάλ, στο λιμάνι, με ήχους από όλο τον κόσμο.

Η αγκαλιά που μας χωράει όλους άνοιξε ξανά.
Το Cosmopolis the Reunion είναι γεγονός !

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Γ.Πασχαλίδη στις πληγείσες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές Αμυγδαλεώνα, Φωληάς και Νέστου
Επόμενο άρθροΤουρνουά Beach rugby | Απο 15 εως 17 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας-video