Στις 22-2-2022 μαθητές του 6ου Λυκείου συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του 6ου Λυκείου κ. Εμμανουηλίδη και τις καθηγήτριες κ. Ματαντζίδου και κ. Γυφτοπούλου γεμίσανε με πλαστικά καπάκια τις καρδούλες στη παραλιακή ζώνη της Καβάλας συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση της ιδέας της ανακύκλωσης!

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα η κ. Αννα Θυσιάδου, διευθύνουσα σύμβουλος του Ο.Λ.Κ. η οποία αναφέρθηκε στην συνεργασία των φορέων σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τη κοινωνική του διάσταση. Επίσης ήταν παρόντες αντιπρόσωποι από τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ ν. Καβάλας και την Π.Ε. Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές του 6ου Λυκείου για την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας των ανθρώπων στο θέμα της ανακύκλωσης και της οικολογίας δηλαδή της ενασχόλησης με το περιβάλλον ως παράμετρο της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής και τη προσπάθεια διατήρησης του.

Προηγούμενο άρθροΥπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων της ΠΑΜΘ η Κατερίνα Φωτιάδου
Επόμενο άρθροΣοκ από το ηχητικό ντοκουμέντο Βγενόπουλου για Θάνου, Παπαγγελόπουλο και παραδικαστικό – Η καταγγελία για εκβιασμό και τα «βιβλία»