Πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε και απέστειλε στα Μ.Μ.Ε η Βουλευτής Ν. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σουλτάνα Ελευθεριάδου κατόπιν της ”ενημερωτικού” χαρακτήρα επίσκεψής της στο Νοσοκομείο ,συνοδευόμενη από τον επί 5ετία Βουλευτή Ν. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνο Μορφίδη!

Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα τη δημοσιοποίηση ονομάτων και προσωπικών στοιχείων των συναδέλφων μας από την κ. Ελευθεριάδου δίχως προηγουμένως να λάβει την έγκρισή τους!

Είναι η δεύτερη φορά, μετά την πρόσφατη εκλογή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που η κ. Ελευθεριάδου επισκέπτεται το Νοσοκομείο, λίγες μόνο ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Διοικητικού Διευθυντή και την προσωρινή αναπλήρωση της θέσης, προκειμένου όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε να ”ενημερωθεί”! Επέλεξε, ωστόσο, και στις δύο αυτές επισκέψεις να ”ενημερωθεί” από τον Διοικητή του Νοσοκομείου δίχως να επιδιώξει οποιαδήποτε επικοινωνία με το Σωματείο Εργαζομένων που αποτελεί και το μεγαλύτερο πρωτοβάθμιο σωματείο του Νομού.

Ενημερώθηκε η κ.Βουλευτής, για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Κ.Υ Πρίνου, την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου, για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, που ασφαλώς δεν είναι 80 άτομα αλλά υπερβαίνουν τις 170 ακόμη και του κουτσουρεμένου οργανισμού του 2012, και για το ”εξαιρετικό” έργο του κ.Καρασαββόγλου σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ, όχι όμως για την Νευρολογική κλινική, την Ρευματολογική κλινική, την Ουρολογική κλινική, την ΩΡΛ κλινική που συνεχώς υποστελεχώνονται, και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται στο κλείσιμο!

Όχι για την άκρως οριακή λειτουργία των υπολοίπων κλινικών του Νοσοκομείου!

Όχι για την αναστολή των υφιστάμενων λειτουργιών!

Όχι για τους εργαζόμενους, νοσηλευτικό-παραϊατρικό προσωπικό , που παραπαίουν από την εξάντληση καθώς τους οφείλονται εκατοντάδες ημέρες ανάπαυσης και αδειών !

Όχι για τους νεκρούς που παραμένουν στους θαλάμους νοσηλείας έως και δύο ώρες μαζί με τους υπόλοιπους αρρώστους εξαιτίας της τραγικής έλλειψης Τραυματιοφορέων!

Γιαυτό το ”έργο” προφανώς δεν θέλει να ενημερωθεί !

Ενδεχομένως να έχει επιβληθεί απαγόρευση και στην κ. Ελευθεριάδου να συναντήσει το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων… Σε κάθε περίπτωση είμαστε διατεθειμένοι, προκειμένου να ενημερωθεί η εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου για τα πραγματικά προβλήματα του Νοσοκομείου, να δεχτούμε να μας υποδείξει ποια από τα εννέα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου τυγχάνουν της αποδοχής της, επιτρέπεται και επιθυμεί να συναντήσει…

Ωστόσο θα αποτελεί ένδειξη, της αντιμετώπισης των συνδικαλιστικών οργάνων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους από τα στελέχη της ”Ριζοσπαστικής Αριστεράς”, μία μικρή γεύση..Εμείς, βέβαια, είχαμε το προνόμιο να απολαύσουμε ολόκληρο το μενού στα χρόνια του Πολάκη και των μαθητών του !

Επιπλέον διαβεβαιώνουμε την κ. Ελευθεριάδου, ο κ. Μορφίδης το γνωρίζει, πως για μας αποτελεί βασική αρχή η τήρηση της νομιμότητας, όχι του ”εθιμικού δικαίου”, σε κάθε πράξη της Διοίκησης και η άρση των διακρίσεων των υπαλλήλων. Θα συνεχίσουμε, όπως πάντα, να είμαστε αμείλικτοι σε οποιαδήποτε ένδειξη μισαλλοδοξίας και ρεβανσισμού!

Άραγε η αποπομπή, στο πρόσφατο παρελθόν, του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας από το αεροπλάνο στην πτήση Καβάλα-Αθήνα ,oι παράνομες αναθέσεις καθηκόντων ευθύνης και ο παράνομος διορισμός μελών του Υπηρεσιακού συμβουλίου εμπίπτουν στους κανόνες του «εθιμικού δικαίου», στην τήρηση της νομιμότητας ή στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης κομματικού Κράτους ;

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις συνοριοφυλάκων προανήγγειλε ο Χρυσοχοϊδης – 400 νέοι στον Έβρο
Επόμενο άρθροΤώρα: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για διακοπή υδροδότησης