Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το φετινό Air Sea Show. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη θα γίνει μία παρέλαση το Σάββατο 6 Ιουλίου στα πλαίσια της διοργάνωσης που θα γίνει το διήμερο 5-6 Ιουλίου.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «εδώ και δύο μήνες είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Όλο και εντατικοποιείται και μας απασχολεί σε ώρες και χωρητικότητα ανταπόκρισης και απαιτήσεων.

Η Διεύθυνσή μας σε συνδυασμό με τις Διευθύνσεις των αρμοδίων φορέων που συμπληρώνουν την οργανωτική επιτροπή ολοκληρώνει τα τυπικά με την έννοια των αποφάσεων, για να κλείσουμε και τυπικά τα συμβόλαια με τις αεροπορικές ομάδες που φέτος είναι αρκετές –πλησιάζουν τις 17. Έχουμε μεγάλες συμμετοχές στη χερσαία ζώνη αλλά και στην πόλη της Καβάλας με μία δράση παρέλασης που θα απασχολήσει το κέντρο, την Ομόνοια και άλλες κεντρικές οδούς. Αυτό θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες συμπληρώνουν τις πινελιές του προγράμματος το οποίο αναμένεται αν δημοσιοποιηθεί αρχές Ιουνίου.

Το Show θα γίνει 5-6 Ιουλίου ως κύριες μέρες, αλλά οι δράσεις του απλώνουν από 1 έως και 8 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι η καρδιά της διοργάνωσης είναι η Παρασκευή και το Σάββατο 5-6 Ιουλίου, με τις αεροπορικές επιδείξεις και μεγάλο αριθμό παράλληλων δράσεων που αγγίζουν τις 30. Έχουμε και κάτι δράσεις προβολής αλλά αυτό το κρατάμε για έκπληξη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Για τις αεροπορικές ομάδες είπε ότι «θα είναι περισσότερες σε αριθμό και λίγο περισσότερες σε αεροσκάφη. Έρχονται ομάδες που τις πληρώνουμε και ομάδες ως χορηγική υποστήριξη. Πέρυσι είχαμε πληρώσει σαν διοργάνωση τρεις ομάδες, φέτος θα έχουμε επτά με λιγότερα λεφτά. Θα έρθουν και οι τρεις μεγαλύτεροι φωτογραφικοί σύλλογοι στη χώρα ενώ είχαμε δηλώσεις από Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ρουμανία κλπ. Κι αυτό δείχνει και την πρόοδο και στον συγκεκριμένο τομέα.

Η διοργάνωση δεν λειτουργεί μόνο όταν γίνεται το show. Λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο διότι με τα εργαλεία της προσφέρει την προβολή η οποία απαιτείται για έναν που θέλει να κάνει άλματα».

Προηγούμενο άρθροΠροεκλογικές απάτες: Υπόσχονται θέσεις 8μηνων χωρίς να υπάρχει προκήρυξη
Επόμενο άρθροΥποβιβάστηκε η Energean Kavala BC