Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη, για την παρέμβασή του προκειμένου να αποκτήσει το Δημοτικό Σχολείο Ελευθερών tablets απέστειλε η διευθύντρια του Σχολείου, κυρία Ευαγγελία Λεούδη.

Με τη διαμεσολάβηση του κ. Λαζαρίδη, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής δώρισε στο Σχολείο πέντε tablets, «λύνοντας τα χέρια» σε δασκάλους και μαθητές, στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης με επιτυχία τηλεκπαίδευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρέμβαση του κ. Λαζαρίδη ζήτησε ο πρώην πρόεδρος του χωριού κ. Μιχάλης Ζαμπούνης.


«Με την επιστολή αυτή αισθανόμαστε την ανάγκη, το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας, οι μαθητές μας και εγώ προσωπικά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή σας στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και μάθησης στο σχολείο μας», αναφέρει στην επιστολή της η κυρία Λεούδη, σημειώνοντας ότι «σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η στήριξη που μας παρέχετε είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική».

Επισημαίνει δε προς τον κ. Λαζαρίδη ότι «με την άμεση ανταπόκρισή σας είστε αρωγός στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε κάποιους μαθητές μας που αδυνατούν οι οικογένειές τους οικονομικά να τους παρέχουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, στα πλαίσια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης».

Προηγούμενο άρθροΕκτροπή αυτοκινήτου με παράνομους μετανάστες στο Ζυγός- Έστησε μπλόκο η αστυνομία
Επόμενο άρθροΔιακοπή ρεύματος σήμερα σε περιοχές του Δήμου Νέστου