Η ανάγκη μεταστέγασης του Δημ. Ιατρείου Σφαγείων ήταν αίτημα πολλών ετών γιατί ο χώρος ήταν πλέον ακατάλληλος και χωρίς τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να λειτουργεί σωστά ένα Δημ. Ιατρείο.

Από Δευτέρα, 05/10/2020, ξεκίνησε η λειτουργία του Δημ. Ιατρείου Σφαγείων επί της οδού Αμ. Ερυθρού Σταυρού 205, σε ένα χώρο καινούργιο, όμορφο, κατάλληλα διαμορφωμένο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές των Δημ. Ιατρείων.

Ευχαριστούμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κυριάκο Σταυρίδη, για τη σημαντική βοήθεια στη μετακόμιση, το restaurant– bar Yalos και τον ιδιοκτήτη του κ. Μιχάλη Γιαννούλη για τη χορηγία ειδικής σκιαστικής μεμβράνης που τοποθετήθηκε στα παράθυρα του Δημ. Ιατρείου, τον κ. Παντελή Κομνηνό για τη χορηγία προστατευτικού πλεξιγκλάς και φυσικά το προσωπικό των ΚΑΠΗ που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη μετακόμιση και τον καθαρισμό του χώρου.

Προηγούμενο άρθροΕπέτειος σφαγής στους Φιλίππους της 4ης Οκτωβρίου 1941 κατά τη Βουλγαρική κατοχή
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέστου ολοκληρώνει νέα οικοτουριστική διαδρομή για την παρατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας του Εθνικού Πάρκου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην περιοχή Κεραμωτής