Συζήτησαν για τα προβλήματα του νησιού και τον τουρισμό στη Θάσο. «Η Θάσος αποτελεί τη Ναυαρχίδα του τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οφείλει να στηρίξει εμπράκτως τη Θάσο στον σημαντικό ρόλο της στο τομέα του τουρισμού για όλη την Περιφέρεια στο μέγεθος που της αναλογεί», τόνισε ο Δήμαρχος Θάσου.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις νέες μεγάλες προκλήσεις που βάζει το ΕΣΠΑ 2021-2027 για όλη την αυτοδιοίκηση. «Αυτές οι ευκαιρίες στο μέλλον θα λιγοστεύουν. Γι’ αυτό πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε, ιδίως στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας, της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών».

Στο πλαίσιο αυτό ο Κωστής Σιμιτσής ενημέρωσε τον κ. Κυριακίδη για τις δυνατότητες που θα προσφέρει σε όλους τους δήμους της Περιφέρειας ο Αναπτυξιακός Οργανισμός που ιδρύθηκε πρόσφατα με μετόχους την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κι Θράκης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» – Η πρώτη Δημοτική Επιχείρηση στην Ελλάδα που λαμβάνει διεθνή αναγνώριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Διαχείριση Ποιότητας (EFQM)
Επόμενο άρθροΆνοιξε η Έκθεση Φωτογραφιών «Λευκωσία – Πράσινη Γραμμή 48 χρόνια»