Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για την επιδότηση του εισιτηρίου του, κάτι που ισχύει σε άλλα ΚΤΕΛ της Περιφέρειας μας. Ο πρόεδρος του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε ότι είναι μία ρεαλιστική πρόταση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «από τους 5 νομούς της Περιφέρειάς μας οι δύο έχουν κάνει σύμβαση, δηλαδή η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη. Έχουν κάνει σύμβαση με το δήμο για μία επιδότηση του εισιτηρίου και πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αυτό θα προτείνω κι εγώ στο Δήμο Καβάλας, να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Θα το φέρω τις συμβάσεις που κάνουν στις άλλες δύο πόλεις με τους δήμους τους και ό,τι προκύψει. Διότι άλλο τα «θέλω» τα δικά μας κι άλλο τα «θέλω» του Δήμου Καβάλας. Θα κάνω αυτήν την πρόταση για να απεγκλωβίσουμε τα ΙΧ από την πόλη, να μπορούν οι επιβάτες του Αστικού ΚΤΕΛ να έχουν επιδοτούμενο εισιτήριο και να συμφέρει διότι τώρα η βενζίνη και το πετρέλαιο έχουν φτάσει στα ύψη. Οπότε λίγο να δούμε τα του οίκου μας».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλές σκέψεις στο Αστικό ΚΤΕΛ. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορούμε να τις υλοποιήσουμε. Είμαστε στη διοίκηση κάτι λιγότερο από ένα μήνα και τα πράγματα επειδή είναι λίγο δύσκολα τα βλέπουμε στην πράξη τι γίνεται».

ΜΠΑΤΗΣ

Για τον Μπάτη είπε ότι «θα κάνουμε μια πρόταση στο Δήμο Καβάλας αν την εγκρίνει, να ξεκινάει η γραμμή από το Βρανά, μπροστά από τα νεκροταφεία, να διαπερνάει όλη την πόλη και να πηγαίνει στον Μπάτη που ακόμη δεν είναι έτοιμος. Θέλουμε να ενώσουμε τις δύο γραμμές, των νεκροταφείων με τον Μπάτη για να μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει για μπάνιο απ’ όποια πλευρά της Καβάλας θέλει».

ΚΙΝΗΣΗ

Τέλος για την επιβατική κίνηση είπε ότι «είμαστε κανονικά καθώς τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά. Όταν κλείσουν, όμως, θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Και με τα καύσιμα να έχουν φτάσει στα ύψη, θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ σαν κλάδος».

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Λεμονίδης: Μεγάλο κέρδος για την τοπική οικονομία ο τουρισμός κρουαζιέρας
Επόμενο άρθροΈναρξη 7ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “Χρήστος Μπάτσης” (4-5/6/22)