Φέτος πάμε όλοι διακοπές με ασφάλεια και συνέπεια: Που αλλού; Στον Δήμο Παγγαίου!

Γιατί όμως επιλέγω τον Δήμο Παγγαίου;

Δήμος Παγγαίου: Ο ιδανικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας!

Το φετινό καλοκαίρι, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως μία περίοδος μεγάλης ανάγκης για θερινή “απόδραση” τόσο για τους Έλληνες ολόκληρης της επικράτειας όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Η πανδημία του Covid-19 έμελλε να πλήξει ραγδαία και απόλυτα την παγκόσμια οικονομία, μη αφήνοντας φυσικά απέξω και τον τομέα του τουρισμό. Αν και για την Ελλάδα τα πράγματα έδειξαν ότι εξελίχθηκαν ομαλά, όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ελληνικός τουρισμός δεν κατάφερε να αποφύγει τις επιπτώσεις που τον χαρακτήρισαν επιζήμιο, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα.

Βέβαια, το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη τελειώσει (ίσα-ίσα αν αναλογιστεί κανείς και τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις προβλέψεις αντίστοιχα) αλλά φυσικά έχει μόλις ξεκινήσει, δίνοντας το σύνθημα μάλιστα ότι η χώρας μας, η Ελλάδα μας, αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές μας και όλοι καλούμαστε να βοηθήσουμε στην επέκταση αυτής της αντίληψης έτσι ώστε να φτάσουν αυτά τα λόγια σε κάθε άκρη του πλανήτη, σε κάθε χώρα και σε κάθε ήπειρο ανεξαιρέτως και αδιακρίτως.

Μονή Εικοσιφοινίσσης, Νικήσιανη Παγγαίου

Είναι σχεδόν ευρέως διαδεδομένο ότι για να επιτευχθεί η πολυπόθητη “τουριστική αναγέννηση”, θα πρέπει να στηριχθεί η ελληνική κοινωνία στα επιμέρους τοπικιστικά στοιχεία που διαθέτει έτσι ώστε σιγά-σιγά να ξεκινήσει η ανάκαμψη και η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας, που τόσα χρόνια ταλανίζει και εξακολουθεί να ταλανίζει την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Με βάση αυτή την αντίληψη, φέτος σας καλούμε να επιλέξετε για τις διακοπές σας τα υπέροχα και αξιομνημόνευτα τοπία του Δήμου Παγγαίου, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μας για ένα καλύτερο και πάνω από όλα ελπιδοφόρο μέλλον για τις επόμενες γενεές που ακολουθούν αλλά και για εμάς τους παρόντες που αξίζουμε το κάτι καλύτερο διότι δεν σταματάμε να προσπαθούμε και να ελπίζουμε!

Μονοπάτι Μεσορόπης Παγγαίου

ΓΙΑΤΊ να επισκεφτείτε τον Δήμο μας; Η απάντηση πολύ απλή, σύντομη και περιεκτική. Γιατί συνδυάζει και βουνό και θάλασσα, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο “αδιάλλακτων” ανθρώπων, που δεν τους αρέσει το κάτι καινούργιο, το κάτι διαφορετικό.

Από τις κορυφές του Παγγαίου Όρους και του Συμβόλου έως και την πελώρια ακτογραμμή μήκους 65 χιλιομέτρων, μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέρη που θα τον κάνουν να αναπολεί στιγμές και ιστορίες από τον παρελθόν αλλά να μπορεί σε πολλά χρόνια από τώρα να αφηγηθεί στους οικείους του σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή και αν το επιθυμήσει.

Παραλία Αμμόλοφων: Μία εξωτική καλοκαιρινή απόδραση!

Με λίγα λόγια, ο Δήμος Παγγαίου μπορεί και παρέχει στους επισκέπτες, που τον επιλέγουν για προορισμό των θερινών διακοπών τους, ένα πλήρες και αξιομνημόνευτο “πακέτο” αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που διαθέτει, και σαφώς πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την συνέπεια στις υποχρεώσεις αυτού προς τους πολίτες αλλά και τον σεβασμό στα δικαιώματα τους, που τόσα χρόνια βάζει ως προτεραιότητα των στόχων και των καθηκόντων που καλείται να επιδείξει ως Δήμος μίας από τις ωραιότερες χώρες αυτού του πλανήτη, της Ελλάδας μας!

Επομένως, όλοι μαζί επιλέγουμε για τις διακοπές μας “Ελλάδα” και φυσικά αναδεικνύουμε τον τόπο μας, τον Δήμο μας, το Παγγαίο μας! Μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε Δήμο Παγγαίου και φυσικά μένουμε ασφαλείς, γιατί ξέρετε κάτι;

Μπόρα είναι και θα περάσει! Καλό καλοκαίρι!

disynpaggaiou.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Στο “μάτι του κυκλώνα” η Β. Ελλάδα – Αγωνία για την ποδοσφαιρική ομάδα Ξάνθης
Επόμενο άρθροΑφήστε τις συσκέψεις φέρτε μηχάνημα PCR στο Νοσοκομείο Ξάνθης ΤΩΡΑ!!!