200 Χρόνια μετά την Επανάσταση. Μία ημέρα χαραγμένη στη σκέψη όλων, μία ημέρα που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανένα Έλληνα Πολίτη. Αυτή τη μέρα εγώ και το Συμβούλιο μου την αποτυπωνουμε με τις παρακάτω μακέτες που απεικονίζουν ήρωες της επανάστασης.

Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω εγώ και το Συμβούλιο μου για όλους εσάς και για τον τόπο μας. Πήραμε μόνοι μας πρωτοβουλία και σας παρουσιάζουμε αυτές τις όμορφες μακέτες που απεικονίζουν ήρωες της Επανάστασης. Μακέτες που από σήμερα είναι στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος του Κεχροκάμπου.

Ευχαριστώ τους Συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο ότι κάνω και με στηρίζουν πάντα. Όλοι μας κάνουμε το καλύτερο προς όλους χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και μαζί θα κάνουμε τον τόπο μας να πάει ψηλά, να πάει στην πρώτη θέση γιατί εκεί του ανήκει.

Σας ευχαριστώ.

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου Αλέξανδρος Μουστακίδης

Προηγούμενο άρθροΔιενέργεια δεκάδων rapid tests στον πληθυσμό της πόλης της Καβάλας από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας
Επόμενο άρθροΗ Επιτροπή εγκρίνει στήριξη ύψους 100 εκατ. ευρώ για την ελληνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Energean
που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού