Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή.

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκε η δημιουργία σύμβασης προμελέτης -την οποία θα αναλάβει ο στρατός- σχετικά με το κόστος υλοποίησης έργου πυροπροστασίας στην Παιδόπολη. Πρόκειται για ένα έργο που θεωρείται αναγκαίο, καθώς εδώ και χρόνια δεν έχει ληφθεί κανένα σχετικό μέτρο σε μία περιοχή με πολλά πεύκα.

Ανταλλάχθηκαν επίσης απόψεις για τη βελτίωση των υπαρχουσών δομών του Κέντρου και τη δημιουργία νέων, δεδομένης της πολύ μεγάλης ζήτησης, με τον Υπουργό να δηλώνει διαθέσιμος για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η κυρία Τζαμπαζλή ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτόπουλο για την έμπρακτη στήριξή του στο Κέντρο, με αφορμή και την παραχώρηση διάφορων διευκολύνσεων κάθε στιγμή που ζητήθηκε η βοήθεια του στην Παιδόπολη.

kkppamth

Προηγούμενο άρθροΠολλή φασαρία για το τίποτα οι ισχυρισμοί για το ωράριο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τον μαθητή του 5ου Γυμνασίου Καβάλας, Ιωάννη Ραφαήλ Κρυονερίτη