%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-800x445

Ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης τρέχει και δεν φτάνει και κάθε φορά που έχουμε κακοκαιρία και ζημίες στον νομό, βρίσκεται εκεί για να τις καταγράψει… Έτσι έκανε και προχθές, όπως άλλωστε το επιβεβαίωσε σε δηλώσεις τονίζοντας τα εξής: «Βρέθηκα επί τόπου στις καταστροφές και στο Παγγαίο και στο Νέστο και είναι λυπηρό να βλέπει κανείς τόσες ζημιές. Ενώ ξεκίνησε τόσο ωραία η καλλιεργητική χρονιά, είναι τρομερό να βλέπεις τώρα τόση ζημιά. Στο Παγγαίο έπεσαν κάτω τα αμπέλια και είναι κρίμα. Έχουμε και τις αρρώστιες λόγω βροχής οπότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αμπέλια ενώ πήγαιναν τόσο καλά. Ο ΕΛΓΑ πρέπει να κάνει το καλύτερο. Ακόμη και αλλού υπάρχουν προβλήματα, όπως με τα ροδάκινα στη Βέροια. Κάθε φορά που βρέχει υπάρχει και ένα πρόβλημα» τόνισε.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Ο πρώην βουλευτής που παρακολούθησε την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου το βράδυ της Δευτέρας, δήλωσε: «Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα θα πρέπει κατά την άποψή μου να πεισθεί ο υπουργός για την τροπολογία. Αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολεύσουν. Πρέπει ο Σκουρλέτης να πεισθεί, να δώσει συγκατάθεση και να ψηφισθεί η τροπολογία. Αλλιώς θα δυσκολεύουν τα πράγματα και για τους δημοτικούς συμβούλους που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα βλέπουν συνεχώς τα πρόστιμα στο κεφάλι τους. Ειδάλλως θα πάνε τον Σεπτέμβριο στο δικαστήριο και θα πουν ότι δεν είχαν δόλο. Άλλος δρόμος δεν νομίζω να υπάρχει. Πρέπει να πεισθεί ο υπουργός και αυτή είναι η πιο σωστή λύση. Η ΝΔ αν και αρχικά δεν ήθελε, στη συνέχεια πείσθηκε και συναίνεσε για την τροπολογία. Πιστεύω ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με τον υπουργό εσωτερικών».

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Στο ερώτημα γιατί δεν συναινεί ο Σκουρλέτης ο κ. Πασχαλίδης απάντησε τα εξής: «Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι ο κ. Σκουρλέτης επειδή είναι υπουργός πρέπει να προσέξει πολύ και πρέπει να υπάρξει συναίνεση. Βλέπει κάποιο πρόβλημα ο υπουργός σύμφωνα με τον κ. Εμμανουηλίδη ενώ οι νομικοί σύμβουλοι του υπουργού δεν είχαν όλοι θετική άποψη. Επικράτησαν αυτοί που δεν συμφωνούσαν. Απλά αφού δεν δέχθηκαν δεν ξέρω αν θα αλλάξουν γνώμη στο θερινό τμήμα. Είναι δύσκολα τα πράγματα και το θέμα επίσης πέρασε μετά από σκέψη και στη ΝΔ. Μάλιστα ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ρουσφέτια. Και η ΝΔ δεν ήθελε αρχικά. Αλλά τελικά η ΝΔ δέχθηκε. Απλά δεν δέχεται πια ο ίδιος ο υπουργός. Ίσως στα θερινά τμήματα να αλλάξει κάτι. Σε ό,τι αφορά τέλος την σύνθεση του ψηφοδελτίου, αν δεν βγουν τα ονόματα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε. Και εξάλλου τα κομματικά στελέχη της ΝΔ θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και θα επιλέξουν το καλύτερο δυνατό» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθρο«Επιτέλους τελειώνουν τα έργα στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β» σχολίασε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης
Επόμενο άρθροΠαρουσιάστηκε η νέα ποιητική συλλογή του Άγγελου Ζαγοριανού στην Θάσο